Стойчо Младенов: Чувствам се ограбен

Спорт
22:15 - 04 Ноември 2021
2885
Стойчо Младенов: Чувствам се ограбен

Старши треньорът на ЦСКА Стойчо Младенов коментира загубата с 0:1 от Зоря в мач от Лига на конференциите:

„Чувствам се все едно съм ограбен. Почти през цялото време доминирахме. Имахме ситуации, които при малко повече концентрация можехме да отбележим и да решим мача в наша полза. Накрая едно недоглеждане, липса на концентрация. Футболът се играе с мозък. Интелектът никога не трябва да ни напуска, ако притежаваме такъв. В тези моменти се вижда, че имаме нужда от класа. Доминирахме, бяхме активни и в двете фази. Можеше да се поздравим с победа. И в двата мача ни излъгаха. И в София ги надиграхме, и тук ги надиграхме. Поздравявам момчетата за играта, с изключение на последните две ситуации. Първия гол толкова елементарно го допуснахме, че това и в детските отбори не се прави. Това е липса на концентрация и професионализъм.

Искахме да играем по-рационално. Състезателите го спазиха това. Колкото повече идваше краят, толкова повече упражнявахме натиск. Имахме възможности, не можем да се оплачем, но последното докосване винаги беше грешно. Нямаме други крила, освен Яник, Йомов и Баи. Пробвахме и Ахмедов, но това не е неговата позиция.

С победи можем да излезем от тази ситуация. Тук вече ще видим волевите качества на отделните състезатели и на отбора като цяло. Трябва да излезем от тази ситуация“.