Стойчо Младенов: Гоним титли, купи и Европа

Българският футбол има проблем, който трябва да решим, убеден е шефът в ЦСКА 1948

Спорт
17:55 - 13 Октомври 2022
1780
Стойчо Младенов: Гоним титли, купи и Европа

"Представянето на ЦСКА 1948 от началото на сезона е отлично, разбира се, винаги може и по-добре. Клубът се развива положително и с добри темпове. В това отношение казвам, че винаги може и по-добре, но ние не може да бъдем недоволни от стореното от всички до момента в клуба. В тима присъствието на футболни хора, с характер на победители, е изобилие", заяви Стойчо Младенов - оперативният директор в ЦСКА 1948.

"Сега има по-голяма конкуренция в първенството. Тя идва оттам, че при Лудогорец има отстъпление, а пък другите клубове подобриха своето състояние. Така се скъси дистанцията с отбори като Левски, ЦСКА София, и от тази година и ние от ЦСКА 1948. В това отношение ние се стремим да поддържаме огъня и да се борим за първите места", допълни той.

"Искам с ЦСКА 1948 да постигнем целите, които сме си поставили, и да се развиваме повече. Работим задружно всичко да се осъществи, защото сме отбор, който има високи цели като челни места, шампионски титли и, дай Боже, участие в евротурнирите. Към това се стремим и работим всички усърдно и професионално. В личен план да бъда полезен на клуба, и пак казвам - да успеем да постигнем целите си", завърши Екзекутора на Ливърпул.