Стойка Пипирудата с Асен Блатечки в „Клетката”

Сериалът тръгва на 29 септември от 22 часа 

Нещо за четене
12:29 - 21 Септември 2023
4167
Стойка Пипирудата с Асен Блатечки в „Клетката”

Стойка Стефанова, по-известна като Стойка Пипирудата от първия сезон на риалити предаването „Биг Брадър”, си партнира с Асен Блатечки в новия сериал „Клетката”. Стефанова играе затворническа надзирателката и охранява главната героиня, в чиято роля влиза Гергана Данданова. Асен Блатечки пък е инспектор социални дейности Димитър Пелев.

„Клетката“ е криминална драма, която в 12 епизода проследява драматичната история на една силна и смела жена – Ина Арнаудова (Гергана Данданова), изправена пред тежка, морална дилема, в опит да спаси детето си. Прогнилата от корупция система поставя Ина и цялото й семейство в капан, а тя е принудена да се бори за справедливост с всички средства. Ужасяващ инцидент бележи завръзката на историята и преобръща живота на главните герои, поставяйки ги пред непосилни препятствия и напрегнати обрати.

„Сериалът е отражение на действителността. За мен беше много емоционално да участвам в проекта. Героинята ми Ина е дълбок, противоречив и интересен образ. Тя е цветна палитра - нежна, чувствена, но същевременно силна и действена жена. Дори в най-тежките моменти продължава напред и се бори, но силата на духа й е подложена на големи изпитания, защото и тя, като всички нас, има да научи важни уроци. Един от основните въпроси, които поставя сериалът, е за клетката вътре в нас, която трябва да опитаме да разбием, за да живеем по-пълноценно“, коментира от своя страна актрисата в главна роля Гергана Данданова.

Досега Стойка Пипирудата не е имала роля в сериал. Тя имаше само по-малки театрални проекти, но от 29 септември ще я гледаме 22.00 ч. по Нова тв.

„Реших да участвам в проекта, защото от доста време насам това е първият сценарий, който ми хареса. Разбрах и че в екипа има предимно млади хора, а пък аз обичам да работя с млади хора. Моят герой е положителен. Той е инспектор социални дейности и възпитателна работа в затвора. Психолог е по образование. Грижи се за това затворниците да минат по-леко през наказанието си и да могат после да се върнат обратно в обществото като нормални хора” – призна преди време Блатечки за ролята си на инспектор Димитър Пелев.