Стоянович и Тодоров отново обсъдиха нещата около Левски

Спорт
15:08 - 06 Ноември 2020
2186
Стоянович и Тодоров отново обсъдиха нещата около Левски

Досегашният старши треньор Георги Тодоров и бъдещият такъв Славиша Стоянович се срещнаха за пореден път и обмениха информация за отбора, която ще бъде необходима за бъдещия наставник. Двамата бяха снимани как обядват в култовото заведение през Сектор А на ст. "Георги Аспарухов" и да обсъдят различни идеи за бъдещето на клуба.

Още с идването на Стоянович, той се видя с досегашния треньор Тодоров и бе запознат със състоянието на "сините". Двамата са в добри отношения и това е видно за всеки видял ги заедно.

Георги Тодоров сдаде поста старши треньор след загубата 1:2 от Черно море на "Герена". От тогава отборът е воден от неговите помощници Живко Миланов и Тодор Симов, които се очаква да влязат и в щаба на словенеца. Стоянович се договори с Наско Сираков, за което dsport вече информира и двамата трябваше да изгледат двубоят утре между Левски и Локо Пловдив, който по всички личи, че няма да се състои. Очаква днес решение от БФС по въпроса. Причината са многото заразени с коронавирус в Левски - 11 играчи.