Страх и омраза на Филипините

Рейнджър от Афганистан и създателят на „Школо“ влязоха в „Островът на 100-те гривни“  и стресираха играчите

Нещо за четене
22:25 - 23 Септември 2024
9714
Страх и омраза на Филипините

Двама силни и опасни нови риалити герои изненадващо влязоха в хитовото предаване „Островът на 100-те гривни“ и взеха страха на участниците, които вече кроят стратегии как да се доберат до дял от голямата награда от 300 бона. Неочакваните попълнения, които са калени в екстремни изпитания, бяха посрещнати на нож от съперниците си. Отсега е ясно, че те ще разбъркат картите на Филипините.

Иван Йочколовски, който преди 15 години участва в „Survivor“, респектира със стъпването си на Острова. „Правил съм най-трудните неща, които човек може да издържи физически и психически. Бил съм в най-тежките школи за пехотинци на американската армия. Прекарал съм 62 дни в ада. Спиш между нула и три часа на ден и изпълняваш бойни мисии. Участвал съм в две войни. Гадното не ме притеснява, а ме мотивира“, каза той. В Афганистан Иван командвал хора под прекия обстрел на талибаните. Цялото му тяло е в белези, а умът му пази спомен за взивове и смърт. Наученото в армията сега прилага в бизнеса си.  

Иван Йочколовски

Освен Йочколовски, в играта на гривни влезе и Мирослав Джуканов, създателят на онлайн платформата „Школо“, която свързва родители, учители и ученици. Той се бори във втория сезон на „Survivor“, когато е само на 19. Седемнайсет години по-късно е милионер. Гордее се с аналитичния си ум и големи постижения. „Бизнес не е лоша дума, а парите са средство за реализиране на смислени каузи“, твърди Мирослав.

Йочколовски и Джоканов си спечелиха място на Острова след брутален сблъсък с бореца Симеон Станкович, познат на зрителите от сезон 3 на "Игри на волята", който отпадна и се прибра у дома. На влизане в риалитито двамата получиха само по една синя гривна, а не по три.