Супер нагла кражба на велосипед в центъра на София

Крадецът успя да избяга с колелото на Петър Герасков, но го снимаха

Новини
14:26 - 19 Септември 2019
10317
Супер нагла кражба на велосипед в центъра на София

Нагла кражба на велосипед е била извършена посред бял ден в центъра на София днес. Това става ясно от история, придружена със снимка от местопрестъпението. Те са публикувани от потърпевшия столичанин Петър Герасков в социалната мрежа Фейсбук.

Той се оплаква, че в рамките на година за втори път му крадат колело. Този път е успял да види наглия крадец, дори го е подгонил, но никой от хората наоколо не му е помогнал и злосторникът е успял да избяга. Сега Петър се надява МВР да си свърши работата.

"В район ,,Оборище" София се краде ужасно много. Бездействието срещу кражби е повсеместно. За една година ми крадат колело за втори път. Този път видях крадеца как започва да отвързва колелото. Уви, не успях да го стигна. Гоних го край парка ,,Заимов" почти го свалих на земята при гоненето. Работници на ресторант ,,Трите щерки" на ъгъла на парка ,,Заимов" ме гледаха как тичам след този тип и викам ,,Дръжте крадеца, краде ми колелото" крадеца направи завой на 5 метра от тях", пише Петър в поредица постове. Той успял да заснеме апаша и публикува негова снимка.