Сузанита заведе майка си на лов за мъже (СНИМКА)

Нещо за четене
13:45 - 04 Август 2021
6834
Сузанита заведе майка си на лов за мъже (СНИМКА)

Сузанита заведе майка си Шенай на лов за мъже. Щерката на Орхан Мурад купонясва на морето в компанията на родителката си. Изпълнителката се опитва да разведри майка си, след като Шенай се разведе с Орхан Мурад. Певицата решава да накара майка си да се отпусне, като я изведе навън. Да й покаже как трябва да се забавлява. И да се среща с нови хора, защото животът не е свършил след един развод.

Сузанита заведе родителката си в една от най-популярните дискотеки по родното Черноморие в Слънчев бряг. Облечена супер провокативно, младата певица веднага събра погледите на посетители, които я зяпаха без капка притеснение. Откакто наду циците си, младата певица не спира да демонстрира какво има в пазвите й.

Плътно до нея бе родителката й, която само преди месеци официално се разведе с Орхан Мурад. За разлика от дъщеря си, Шенай заложи на лятно облекло, показвайки сочни баджаци. След няколко питиета двете се разгорещиха. А бившата съпруга на Орхан Мурад се качи при диджея, където буквално се разцепи от танци. Шенай дори се заигра с човека, пускащ музика.