Свалиха Ути Бъчваров от самолета

Новини
14:35 - 26 Януари 2022
9443
Свалиха Ути Бъчваров от самолета

Големи неприятности споходиха Ути Бъчваров. Кулинарят беше свален от борда на самолет, който трябваше да излети за Монтевидео. Ути дълго подготвя своето невероятно кулинарно пътешествие из Южна Америка. Но безкрайните правила, нормативи, подточки и всякакви други бюрократични щуротии, са на път да провалят поредното му пътуване. Оказа се, че с малки букви, някъде в документите е написано, че след като си приключил пълна ваксинация, трябва да са минали 14 дни, за да можеш да пътуваш. За лош късмет на Ути, служителите на летищата не са го допуснали по изключително формалната и глупава причина, че самолетът му излита в 23:55 ч. на 13-тия ден от неговата ваксинация.

И най-безцеремонно, в един часа през нощта, кулинарят е останал без багаж на празното летище в Мадрид, като на следващия ден отново ще трябва да мине цялата процедура по правене на PCR тестове, валидизиране на ваксини и т.н. Предстои му да чака „попътен вятър“ и друг полет, за да се опита да прекоси океана и да отиде при неговата голяма мечта - кухнята на Южна Америка., пише Topnovini.

Всъщност, това е и големият подарък, който той прави на самия себе си. Защото през настоящата 2022-ра година чества и своя юбилей - уникалните и единствени в родния ефир 25 години на екран! Ути е един от най-запалените пътешественици и е бил къде ли не - Сибир, Камчатка, Екваториална Африка, Аляска... Но никога не се е „гмуркал“ в дълбоките и мистични води на кухнята от Аржентина, Уругвай и околните страни.