Свършиха билетите за концерта на Ерос Рамацоти

Италианецът излиза на сцената във вторник за четвърти път у нас

Новини
21:29 - 19 Април 2023
5341
Свършиха билетите за концерта на Ерос Рамацоти

След броени дни Ерос Рамацоти ще пристигне за четвъртия си концерт у нас. Италианската звезда в момента е на световно турне с най-новия си албум Battito Infinito. А концертът пред българската публика е на 25 април в зала “Арена София” по покана на Fest Team. Интересът към събитието както винаги е огромен и билетите отдавна свършиха. Снощи Ерос Рамацоти пя в Будапеща, на 21 април ще бъде в Белград, а преди да дойде в София - на 23-и ще е в Букурещ.

В страната ни той ще кацне на 24-и и ще отседне в хотел в центъра на София. Както и при предишните си гостувания, вероятно ще хапне с екипа си в ресторанта на Лео, но няма да има среща с журналисти.

Ерос Рамацоти идва без новата си приятелка Далила Джелсомино. Според слухове двамата се запознали по време на концерта му в Мексико през ноември миналата година. 34-годишната италианка го придружава в част от турнето, но се е прибрала в Мексико, където живее засега. Времето ще покаже дали ще остане там, или ще се върне в Италия, за да заживее с любимеца на милиони жени. Хубавите емоции за Ерос не спират напоследък. Освен нова любов той вече има и първо внуче. Дъщеря му Аурора роди момченце на 30 март.

Техниката за сцената за турнето на певеца се превозва с 9 тира, отново брандирани с името на албума и турнето. В тях е и мобилната кухня, в която се приготвят италианските ястия за Ерос и многобройния му екип. В концертите участват 2 беквокалистки и 7 музиканти. Италианецът няма строго установен сетлист, променя реда и имената на песните за всяка дата. Със сигурност ще има парчета от Battito Infinito, както и някои от най-големите му хитове. Ще изпълни около 21 песни, а финалът ще бъде даден с Piu Bella Cosa.