Свекърва тровила живота на Грозденка от "Островът на 100-те гривни"

Ромката е имала връзка с 12 години по-възрастен мъж от нея от Мароко

Нещо за четене
14:01 - 04 Октомври 2024
4080
Свекърва тровила живота на Грозденка от "Островът на 100-те гривни"

Грозденка от "Островът на 100-те гривни" признава, че е имала връзка с 12 години по-възрастен мъж от нея от Мароко. "Момчетата на моята възраст, на 25, келеши, искат да ти видят голото дупе и след това не мислят за нищо сериозно."

И макар да се разбирали много и според нея той и досега да я обича, двамата са разделени. Защо любовта не е достатъчна за красивата ромка?

В откровен разговор с Шериф на Острова тя призна, че иска да има деца, при това четири или пет. Не знае дали това е заради ромския й произход, но сподвля, че ромите наистина обичат много деца. Темата за децата обаче породила напрежение в двойката. 

"Той започна, че децата ми ще бъдат мюсюлмани, че няма да ядат свинско месо... Аз обичам децата и не искам да им слагам лимити. Ако искат да ядат свинско, кой си ти, че да им казваш, че не може?"

Но това не бил единственият проблем между Грозденка и приятелят й. Обичаите и традициите в Мароко се оказват сериозна спънка за красивата ромка.

Когато двойката ходела на гости при майка му, колкото и топло да било навън, Грозденка трябвало да покрива ръцете си, тъй като е татуирана.

"Навън може да е 40 градуса жега, но ми казва - вземи си една дреха!"

Тя обаче отказва да приеме това, че трява да се крие и да не бъде себе си. Според нея човекът с когото е, трябва да я обича и такава, каквато е и безрезервно да я приема. В Мароко все още има редица законови забрани или порядки, които правят живота на жените по-сложен.

Абортът там фактически е невъзможен. Животът с извънбрачно дете е неприемлив. Преди брак жените не бива да правят секс, а нарушаването на това правило се наказва със затвор.