Свекървата на Наталия Гуркова избяга от ЮАР

Майката на убития Джордже Михалевич продава покъщнината на сина си за 850 лева, връща в родната Черна гора

През ключалката
13:25 - 30 Май 2019
11148
Свекървата на Наталия Гуркова избяга от ЮАР

Майката на Джордже Михалевич, разстреляния съпруг на „Мис България 1998” Наталия Гуркова, продава скрина, дивана и съдомиялната на сина си за 850 лева и бяга от република Южна Африка. Мира Михалевич търси купувачи на покъщнината, преди да се върне в родната Черна гора, научи репортер на Lupa.bg.

Мебелите са от дома на бизнесмена в ЮАР, където Мира остана да живее след смъртта му. Михалевич не искаше да напусне африканската държава и държеше да е близо до лобното място на непрежалимия си син, но изглежда някакво събитие променило намеренията ѝ. Сега почернената майка решила окончателно да се махне от страната и да се върне да живее в Черна гора, за да е удобно да прескача по-често до София, където са внуците ѝ.

Мира не може да прежали сина си

Преди няколко месеца Мира пусна за продажба къща в ЮАР, която преди това Джордже е отдавал под наем или ползвал за настаняване на прислугата. Явно след като пласирала скромния имот, майката на разстреляния черногорец сега се отървава мебелите и уредите от дома на убития си син. „Добро качество, работи отлично, причина – напускане на страната” – пише Мира за миялната машина, която предлага за 240 лева. Диванът струва около 490 лева, като за него е написала, че е в „много добро състояние, с всички възглавници, маса за кафе от масивна дървесина с добро качество, антикварни”.Скринът струва само 120 лева, но мебелите все още не са продадени.

Скринът струва само 120 лева

Джордже Михалевич падна жертва на килъри на 24 септември 2018-а, докато чакаше с колата си на светофар в град Бедфордвю, близо до Йоханесбург. Убитият бе известен и като Джордж Холивуд заради чара и страстта му към лъскавия живот.

Според слуховете черногорският бизнесмен оставил голямо богатство, което обаче не може да достигне до наследниците му – съпругата Наталия, двете им деца и майка му Мира. Продажбата на имуществото за нищожни пари потвърждава тези слухове.

Този диван се продава за 490 лева

„Едва ли някой, който има милиони, ще продава скрин за 120 лева. Ще го подари или изхвърли на боклука, защото това ще са смешни пари”, изказаха предположенията си приятели на Наталия Гуркова.

Според едната версия мафията принудила манекенката да се откаже от наследството, иначе рискувала живота и този на децата си. Решението на Мира също говори, че най-вероятно в ЮАР вече не е безопасно и за нея.