Свекървата не иска Русата Златка за снаха

Родителите на Карен били силно притеснени и от факта, че синът им трябва да гледа чуждо дете, и то на една доста по-възрастна жена

Нещо за четене
14:56 - 21 Юли 2022
4458
Свекървата не иска Русата Златка за снаха

Семейството на Карен категорично не одобрява Златка. Не я харесват и тя не отговаря на моралните ценности на фамилията. Това твърди близка семейна приятелка на Карен Хачатрян, с когото Златка Райкова се подвизава, откакто Благой Георгиев я заряза.

„Всъщност нещата далеч не са толкова розови. Както знаете, те са арменци и въобще - са доста консервативни хора. Имиджът на Златка не е този, който биха искали да има половинката на Карен“, обяснява източникът.

И допълва, че дни преди да се прибере от Миконос, Карен обещал на родителите си да зареже Райкова. Моделката и Хачатрян бяха на романтична почивка на гръцкия остров преди 2 седмици, а сега са на Северното Черноморие заедно със сина на Златка от Благо Георгиев. По всичко личи, че Карен все още не е изпълнил обещанието към родителите си, пише Хотарена.

Те били силно притеснени и от факта, че синът им трябва да гледа чуждо дете, и то на една доста по-възрастна жена. Златка е на 36 години, докато екстенисистът гони 28. Всичко това в комбинация със скандалния имидж и богатия списък от мъже в тефтерчето на Златка, изправило фамилия Хачатрян на нокти.