СВЕКЪРВИЩЕ: Майката на Евгени съсипа Валерия

Стана ясно защо пианистът няма постоянна приятелка и момите бягат от него

Нещо за четене
22:05 - 18 Май 2023
29927
СВЕКЪРВИЩЕ: Майката на Евгени съсипа Валерия

Майката на "Еергенът" Евгени Генчев нагледно показа защо синът й си няма жена. Родителката на пианиста съсипа Валерия. На Светла й прилоша, след като чу, че моделката е веганка и има приют за кучето. Майката и бащата на Евгени посрещнаха на нож клетата 24-годишна девойка. Родителката на пианиста открито обяви война на младото момиче и откровено й показа, че няма да даде сина си на нея, видя Lupa.bg.

"Какво би казала за нашето общо съжителство?", "А една малка Светла?",  "А как виждаш почивката с мен?", "Другият ми син се съобразява с нас и минимум веднъж се обажда на мен и баща си поотделно", "Как би приела, че ще си на втори план за Евгени, а на първо място ще съм аз?" - заби с въпроси Светла.

Зрителите останаха потресени от нападателното поведение на Светла, която се държа ужасно с Валерия. Тя открито й заяви, че ще трябва да живее с нея, като остарее да се грижи за нея, да кръсти детето си с нейното име и още куп изисквания към кандидат-снахата. Според майката всички внучки трябва да се казват Светла

От държанието на Светла стана ясно защо Генчев си няма постоянна приятелка. Почти никоя жена не би изтърпяла такова свекървище, което се държи с 34-годишния си син, сякаш е пеленаче. 

"Майка ми не е одобрила нито едно момиче, с което съм бил" - призна Евгени и така стана ясно, че е мамино синче, което никога няма да се ожени, защото майка е на мнение, че няма достойна снаха за уникалния й син. 

Ето и част от коментарите:

"Сега, след като видях каква майка има Евгени, ми стана ясно веднага защо е ерген! Много е жалка майка му! Изключително остаряло мислене!!!".

"Пази Боже от такава свекърва. Кобра очиларка".

"Майката на Евгени създава доста негативен образ...Неприятна изглежда с начина си на държание, на говорене.
Просто явно демонстрира, че синът й е най-най...Супер класа и тя определя играта.Коя ще й пасне на нея.
Тази жена за мен е кофти характер, и само синът и е в очите й.
Явно има защо Евгени да живее по чужбина.
Неговото държание към нея е доста обрано, не е отпуснат, не е като да изпитва облекчение, че родителите му са там.
Нещо не е в ред работата в това семейство.
Много позират и преиграват, визирам най-вече майката".

"Майка му е кошмар…Светла никаква светлина не излъчва. Мракът е пълен, облачно е с гръмотевици. Мега властна и обсебваща майка. Тази ако не контролира живота на сина си сигурно ще полудее! От къде на къде ще казва кой какво и как да прави  Много нагла жена! Това обсебване идва от някакви липси в нейния живот, явно е нещастна женица!".