Светлана Гонзовица под домашен арест

Нещо за четене
11:14 - 15 Август 2019
67272
Светлана Гонзовица под домашен арест

Светлана Василева, вече Гущерова, е буквално под домашен арест. Силиконовата красавица напуска покоите си в столичния квартал „Бояна” само за да отиде на някоя разкрасителна процедура. Приятелки на красавицата се оплакаха, че откакто се е хванала с Христиан Гущеров, вече не общува с тях, а след сватбата си с милионера, направо не могат да й видят очите, пише „Уикенд”.

„Той я държи като затворник. Много я ревнува заради скандалното й минало и слуховете как си е вадила прехраната. Няма й никакво доверие и не й дава да общува с никого. Най-много с кумата им Милена Пилева, която ходи в дома им. Светлана не е излизала на кафе в София от повече от година, а за дискотеки да не говорим”, издадоха пред „Уикенд” от обкръжението на плеймейтката.

Това, че не излиза от дома си, е видно и от снимките, които качва в инстаграм – покоите си, храна, селфита или когато са на почивка с любимия й мъж - с това се изчерпват фотосите й. Светлана дори си изтри профила във фейсбук, защото самият Гущеров няма регистрация там и ще му е по-трудно да контролира какво качва и кой харесва снимките на любимата му жена.


Преди младата майка не спираше да обикаля актуалните клубове в София, да излиза със себеподобни бръмчалки и да граби с пълни шепи от живота. Сега нещата са далеч по-различни, тя разполага с пари, но не и със свобода. Стои в дома на мъжа си, готви, грижи се да дъщеря си, чуди се какво селфи да си направи и къде да е следващата им почивка за да излезе малко извън покоите си. Когато е на разкрасителни процедури, г-жа Гущерова е придружавана от шофьор и поне един охранител.

Самата плеймейтка се е примирила със съдбата си на заложница в клетка и изобщо не се оплаква. Тя е доволна, че кара скъпа кола, осигури си старините с раждането на дете от богаташа, облича се в скъпи дрехи, които обаче показва само на снимки и ги носи из дома си в „Бояна”.