Светлана Гущерова: Баща ми се хвалеше с голите ми снимки в "Плейбой" (Снимки 18+)

Ученето никога не ми е идвало отвътре, призна блондинката

Нещо за четене
17:41 - 18 Декември 2023
9111
Светлана Гущерова: Баща ми се хвалеше с голите ми снимки в "Плейбой" (Снимки 18+)

Многодетната майка Светлана Гущерова се върна в моделското си минало и "кариерата" на "Мис Плеймейт“. Съпругата на милионера Християн Гущеров не се гордее с този си период, но не го и крие, защото именно с това стана известна. Блондинката признава, че родителите й са се гордеели с голите й снимки в "Плейбой" и я насърчавали, че е постигнала много.

"Когато бях 12-и клас, имаше кастинг за „Плейбой“ и моя приятелка ми предложи да участвам. Направи ми снимка в леглото й с Мечо Пух. Те ме харесаха и поканиха на кастинга в София. Излъгах родителите си, че след училище ще остана при приятелка, а на класната казах, че съм болна. Хващайки сутрешния автобус, за мой „голям късмет“ срещнах сина на учителката ми. Той ме изпорти, но аз споделих на класната, че съм била на кастинг за списание. След като се върнах в Търговище, ми казаха, че съм избрана" - спомня си началото на своята кариера Светла.

"Родителите ми малко се ядосаха, но нямаше какво да направят. След като излезе списанието, се зарадваха. Помня, че баща ми ходеше из квартала, хвалеше се на познати и показваше списанието. След това татко ходеше с мен на кастингите в София. Ученето никога не ми е идвало отвътре, но немският език ми беше интересен и го научих перфектно" - допълва успялата красавица.

Гущерова разкрива и тайната как поддържа 40-те си килограма тегло.

"Тайната е в интервалното хранене. Гладувам 20 часа и си позволявам да храня само 4 часа от денонощието. Един път в седмицата, най-често понеделник, задължително правя 24 часа глад. Събота и неделя си позволявам да си хапна бургери и неща, които не ям през седмицата. Преди спортувах много, ходех на походи и фитнес. Откакто родих, нямам това време и желание".