Светлана Гущерова чукна 36

Блондинката качи само едно клипче, където блести с рокля по тялото и пъчи силиконов бюст

Нещо за четене
17:22 - 22 Декември 2023
6565
Светлана Гущерова чукна 36

„Честит рожден ден, Светлана Гущерова, ти ме накара да вярвам, че във всичко има смисъл, стига да си с правилния човек! Обичам те бекрайно, любов моя! Бъди ми жива и здрава!“ – написа в инстаграм Христиан Гущеров.

Вчера, 21 декември, съпругата му Светлана навърши 36 години. Блондинката качи само едно клипче, където блести с рокля по тялото и пъчи силиконов бюст. Милионерската съпруга не сподели повече кадри от празника си. 

Светлана, която доби популярност след спечелването на конкурса "Мис Плеймейт" 2009, роди своето четвърто дете през юни тази година, но отслабна за 3 дни и още на изписването беше във форма и тежеше 40 кг.

„Чувствам се много щастлива и обичана! Когато мечтая и искам нещо да се случва, то се случва. Много е трудно в днешно време да намериш подходящия човек, за да създадеш семейство. За да имаш деца, трябва да усетиш човека до теб, да имаш хармония с него и разбирателство. Успях да намеря такъв съпруг. Той е уникален, зодия Рак. Те са семейни хора, обичат уюта. Много вярвам в зодии и така съм родила децата си – ден, час, всичко. Имам астроложка и се консултирам с нея“ – сподели бившата еротична моделка в "Шоуто на Николаос Цитиридис" преди една година.