Светлана Гущерова към мъжа си: Ти промени живота ми

Нещо за четене
15:58 - 02 Юли 2021
4514
Светлана Гущерова към мъжа си: Ти промени живота ми

Светлана Гущерова изпадна в откровения за личния си живот. Бившата плеймейтка сподели обща снимка с мъжа си Християн и публично обяснение в любов и благодарност, че е променил живота ѝ.

"Любовта е най-силното чувство... Любовта ни дава криле,прави ни уязвими, наранява ни, дарява ни и най-вече ни кара да дишаме спокойно и дълбоко... Твоята любов не само ме накара да живея, а ме накара да повярвам, че имам криле с които мога да полетя и на край света стига да знам, че сме хванати за ръце! Ти промени живота ми и ме накара да разбера, че за истинската любов трябва чисто и голямо сърце, като твоето, биещо само за мен и нашите прекрасни ангелчета! Моето сърце е до твоето и винаги ще бъде! Помня всички наши моменти, от забавни до много тежки и именно те ме накараха да повярвам в нас и любовта ни. Бъди ми здрав, все така добър, обичащ и даряващ всичко истинско и чисто на света! Честита Годишнина, любов моя!", завършва Светлана, която прелива от любов. 

Снимката е натрупала хиляди лайкове и честитки в коментарите, където последователи на Светлана им желаят здраве и все така да се обичат. На този етап красавицата не е споделила дали и къде ще отбележат годишнината от сватбата си.