Светлана Гущерова: Не е имало изневяра във връзката ни!

Бившата плеймейтка е категорична, че никога не е имало трети човек в отношенията ѝ с Християн

Новини
10:01 - 13 Октомври 2024
9516
Светлана Гущерова: Не е имало изневяра във връзката ни!

Светлана Гущерова категорично отхвърли твърденията, че до разрива в отношенията ѝ със съпруга ѝ Християн се е стигнало заради изневяра.

Когато се разразиха семейните бури между двойката, тя обяви в социалните мрежи, че планира развод, като обвини съпруга си, че не се грижи за семейството.

В откровено интервю пред Алекс Сърчаджиева плеймейтката обясни, че до изригването ѝ в социалните мрежи се стигнало, след като Християн ѝ отказал някаква дреболия.

„Аз съм много емоционална. Не ги мисля нещата, когато правя нещо. Мога да се ядосам за много малко нещо и да направя огромен проблем.

Имахме леко неразбирателство и исках да го ядосам, да го жегна, тъй като той никога не ми се сърди и е много разбран.

Реагирах много импулсивно“, обясни блондинката.

"Никога не е имало трети човек в нашата връзка. Черни магии не правя, имам 4 деца и нямам време за такива неща", каза тя за едни от най-абсурдните слухове, които е чувала за семейството си.

В емоционалното интервю самият Християн пък апелира към баща си: "Ела и си виж внуците". Двамата не поддържат връзка от близо пет години, но твърди категорично, че причината за охладняването на отношенията им не е бракът му със Светлана. Тя и свекърът ѝ се разбирали съвсем нормално, уточни Християн. Той пое вината за влошените отношения с баща си, но бе категоричен, че му подава ръка, защото много му липсва.

„Баща ми е много принципен човек, изключително умен и образован. С майка ми съм в прекрасни отношения, тя е лекар във ВМА. Много добър и мил човек. Татко се ожени за втори път и всеки си пое по своя път. Безкрайно обичам и двамата.

С баща ми не сме се виждали около 5 години и ми липсва",

поясни Християн за сложните отношения, като разкри подробности за детството си.

„Баща ми работеше в телевизията и съм прекарал много време там. Първите ми снимки бяха за шапката на предаването „НЛО", бил съм на 6-7 години. Калоянчев беше там и заръча „Цял живот да казваш, че си снимал с мен". Тогава не знаех кой е и си викам „Какво ми говори този чичко". Баща ми създаде „НЛО" и „Клуб НЛО", заяви Християн за татко си.

Гущеров-младши призна, че не отказва нищо нито на жена си, както и най-вече на голямата си дъщеря Анелия.

На въпрос „Кой във вашата къща най-лесно ти вади душичката с памук?“, Християн си призна: „Определено Ани, и то само с две думи. Достатъчно е да ми каже: „Тати обичам те“, разкри бащата на четри деца.