Светлана Гущерова прави черна магия за смърт на свекъра си Добромир (СНИМКИ)

Кльощавата блондинка прави зловещите ритуали заедно с майка си Кунка

Нещо за четене
21:10 - 16 Август 2024
7012
Светлана Гущерова прави черна магия за смърт на свекъра си Добромир (СНИМКИ)

Светлана Гущерова мори свекъра си Добромир с черна магия за смърт! Единствено в. „Уикенд” публикува потресаващи снимки, които са направени по време на извършването на страховития ритуал, който Светлана провежда в домашни условия. Асистент в коварното занятие е майка й Кунка.

Всеки ден в продължение на 40 дни бившата еротична моделка трябва да пали заклинания на турски ходжа, като по думите му това трябвало да убие бившия червен депутат. Ходжата се кълнял, че магията е много коварна и може да умори човек сравнително бързо. Според него резултатът бил 100% сигурен и ефикасен и най-често жертвата бивала покосена от инсулт или инфаркт.

Аутопсията на лекарите никога не откривала нередности, нито отровни вещества в тялото, които биха могли да доведат до фатален изход. Магията е най-скъпата - близо 40 000 лева, и се прави само от ходжи. Толкова е дала и Светлана, която от години постоянно се допитва до астроложки и гадателки, но сега е прибягнала до тежката артилерия и се кълне, че ще умори свекъра си, разказват източниците на „Уикенд”.

Бившата Гонзовица първо се насочила към известна столична врачка, която прави главно черни магии, оставила й 10 бона за гадания и заклинания, но те не дали нужния ефект. След това блондинката намерила ходжата, който й гарантирал, че старият Гущеров ще се спомине до края на годината, стига да се спазва стриктно ритуалът. „Той ще се поболее и без магия, от ядове по единствения си син, който направо го разсипа” – коментират близки до фамилията.

Светлана се е подготвила да направи магия и на втората жена на Гущеров-старши - Диана, която трябва да наследи 75% от богатството на мъжа си при евентуална негова кончина. Бившата плеймейтка отдавна е вдигнала мерника на втората си свекърва, а преди дни заплашила и мъжа си, че ще го умори и него с магични ритуали.

Раздорите в семейството са от години, но в последните месеци излязоха наяве и блондинката най-после призна, че са разорени и нямат пари, за което вестникът ни писа многократно. Още с привършването на парите започнали и скандалите в многодетното семейство. Светлана и Християн обявиха раздялата си 6 години след кичозната си сватба през юли 2018 г. Седмица по-късно семейството уж се събра, като именно тогава Светлана започнала да прави магиите. Нейна първа помощничка е майка й Кунка, която вместо да вразуми наследничката си, се водела по акъла й и заедно с нея палели заклинанията и визуализирали смъртта на Добромир Гущеров. Кадрите са наистина зловещи и става ясно защо години наред Светлана не можеше да стъпи в черква и признаваше, че след като прекрачи Божия храм, й се случва нещо лошо.

Добромир Гущеров

„Уикенд” научи, че в началото на юни таткото Добромир се срещнал със сина си и му поставил ултиматум, че ще се смили над него, ще погаси всичките му дългове и ще го вземе под крилото си, но само ако отиде във френска клиника за алкохолна и хазартна зависимост. Освен това трябва да се разведе с жена си. Християн бил примамен от предложението и се замислил дали да не се съгласи. Той споделил със Светлана, като я уверил, че разводът ще е само фиктивен, а ще са заедно, но тайно. Кльощавата моделка избесняла и нахулила мъжа си, заплашила го с развод и именно тогава се решила да прави черната магия, която вярва, че ще й помогне да елиминира свекъра си, който се явявал пречка за семейното им благополучие.

Бившата еротична моделка пресметнала, че като наследник Християн ще получи 25% от милионите на баща си и тези пари ще им стигнат за няколко години. Именно парите я мотивирали да направи магия на Добромир Гущеров. Вече разбираме защо Светлана е искала да има голямо семейство от четири деца - явно се е надявала да наследят милионите на дядо си Добри, но той е непреклонен и дори обмисля да завещае всичко на законната си втора съпруга Диана и да остави с пръст в уста алчната си снаха.