Светлана Гущерова се разкриви от слабост (Снимки)

Плеймейтката най-после достигна заветните 40 кг, мъжът й тежи със 100 повече

Нещо за четене
11:45 - 13 Октомври 2022
7626
Светлана Гущерова се разкриви от слабост (Снимки)

Светлана Гущерова най-после е щастлива, че тежи заветните 40 килограма. Бившата плеймейтка отново е кожа и кости, като според нея е в идеална форма. „Уикенд“ забеляза, че колената на блондинката са се разкривили от слабост, което е един от симптомите на анорексията.

„Много млади момичета и жени умишлено и целенасочено отказват да ядат, спазват строги диети и просто си гладуват, за да постигнат аристократична бледност и физика като всички известни звезди. Но подобна подигравка със собственото тяло не преминава безследно, най-често води до развитие на заболяване като анорексия. Признаците й са драматично отслабване, хлътнали бузи и корем, торбички със сини очи, изпъкнали ключици, заострени колене и лакти“ – коментираха столични лекари.

Последователите на милионерската съпруга в социалните мрежи се уплашиха от вида й и я съветват да спре да гладува, че вече има измършавял вид и в никакъв случай не изглежда секси. Пенсионираната плеймейтка често споменава, че мечтата на живота й е да тежи 39 кг и вече почти я е осъществила. Проста, но опасна мечта. Блондинката често става за смях с тези свои изказвания, но не може да проумее, че хората не й завиждат, а й дават съвети за нейно добро.

„Мъжът й не я ли вижда? Той трябва да й каже да спре да гладува и да заглади малко косъм. Нито е женствена, нито нищо, тя е само кокали. Не знам как си ляга до съпругата си Христиан и как все още не я е счупил! Той тежи около 130-140 кг, с цели 100 кг по-едър от любимата си. Може и Гущеров да я кара да гладува, за да е красива, но тези колена и измъчен вид определено не са красиви. Красиво е да си здравословно слаб, а не анорексично болен“ – коментира последовател на бившата гола моделка.

Светлана е била пухкава като тийнейджърка, но около 20-годишнината си е успяла да се втали. След като се окичи с титлата „Мис Плеймейт“, тя беше с със слабо телосложение и изглеждаше много добре. Откакто се хвана с Христиан Гущеров, тя не спира да се подлага на жестоки диети, като целта е да не тежи повече от 40 кг. Красавицата не осъзнава, че така вреди на здравето си и след години ще види последствията от изтощителните диети. Тези дни милионерската съпруга даде възможност на последователите й в социалните мрежи да й задават въпроси, като призна, че с мъжа й плануват да имат още деца. Със сигурност искат и четвърти, а защо не и пети наследник.