Светлана Гущерова си прибра бебето от болницата

Детето изкара месец в кувьоз, най-после е извън опасност

През ключалката
14:23 - 26 Март 2019
14271
Светлана Гущерова си прибра бебето от болницата

Светлана Василев и Христиан Гущеров най-после си прибраха първородната дъщеря у дома. Младото семейство цял месец трепереше над наследницата си, която се роди преждевременно и бе в кувьоз. 

Точно месец след появата на бебока, Светлана се похвали със снимки от изписването му и прибирането на малката принцеса в дома на родителите си в столичния квартал "Бояна".

Плеймейтката публикува клип и снимки от украсата в дома ѝ, направена от съпруга ѝ за посрещането на момиченцето. „It`s a Girl“ (Момиче е), пише на розовите балони. От снимките се вижда, че Гущеров е купил и огромна кошница с цветя за майката на детето му.

Първородната дъщеричка на Светлана и Христиан Гущерови се роди на 24 февруари, но недоносена, в осмия месец, който е доста критичен. Тогава семейството не потвърди официално новината за раждането, нито разкри подробности.

След като вече детето е извън опасност и е в дома си, плеймейтката се осмели да зарадва почитателите си със снимки на украсата за посрещането на детето, чието име все още пазят в тайна, но според слуховете е кръстено на татко си  - Христиана.