Светлана Гущерова скъса синджира (Снимки)

Бившата бръмчлака вече не е послушно кученце на каишка, излезе на първо кафе с приятелки

Нещо за четене
17:15 - 03 Ноември 2022
9588
Светлана Гущерова скъса синджира (Снимки)

Светлана Гущерова излезе на първо кафе с приятелки за последните 4 години, видя Lupa.bg. Силиконката се е превърнала едва ли не в робиня на мъжа си Християн и е готова да се подчини на всяко негово желание или заповед. Откакто е милионерска съпруга тя излиза само със съпруга си и децата си. Посещенията й по фризьорски и козметични студия са задължително заедно с шофьор и охрана.

Тази дни блондинката се похвали с обеден брънч с още няколко богаташки. Това е прецедент откакто е семейна жена. В социалните мрежи се шегуват, че бившата бръмчлака е скъсала семейния синджир и вече не е послушно кученце на каишка. 

Първото излизане не Светлана с приятелки за последните 4 години

Близки до Светлана издават, тя вече не е просто послушната и изпълняваща съпруга, а буквално саксия в просторния семеен дом. Гущерова не излиза никъде и изтъквала колко е заета, както и колко работа има покрай децата.

Блондинката набързо роди три отрочета на любимия Хриси и преизпълни плана, който е очевиден за всички - да се закотви трайно и завинаги като г-жа Гущерова и да си гарантира луксозния живот.