Светлана Гущерова: В Търговище ми завиждат, защото не са реализирани като мен!

Плеймейтката се самозабрави

През ключалката
11:14 - 27 Септември 2019
98989
Светлана Гущерова: В Търговище ми завиждат, защото не са реализирани като мен!

Светлана Гущерова хвърли в шок всички зрители на "На кафе" в петъчната сутрин. Брюнетката ръсеше бисер след бисер пред репортерката Маги Сидерова. Настоящата милионерска съпруга заяви, че бившите й съученички й завиждат, защото не са успели като нея. Младата майка изръси и друга глупост, че хората в родното й Търговище, както и в малките градове са злобни, видя Lupa.bg.

"С какво е успяла тя в живота? Че се омъжи за милионер и му роди дете ли?", попита оперният певец Юлиян Константинов.

В социалната мрежа се разрази буря от коментари, че бившата любовница на футболиста Георги Иванов - Гонзо се е самозабравила. Да, откакто е омъжена за милионерския наследник Христиан Гущеров, тя действително скъса със скандалния си имидж, голите снимки и провокациите, но припомняме, че преди 7 години излезе наяве, че е работела като компаньонка в модната агенция на Мистър България 2003 Мирослав Йончев. Това каза на заседанието по делото срещу Антон Петров-Хамстера прокурорът Милко Момчев.

"Явно й завиждат хората за богатите мъже с които е спала", "Светлана вече мисли, че е със "синя кръв", са само част от коментарите след култовото интервю на плеймейтката.  

Съучениците на Светлана й завиждат, че е успяла да се снима гола