Светльо & The Legends изнасят онлайн концерт по случай Деня на труда

На 1 май групата ще зарадва своите фенове напълно безплатно

Новини
17:45 - 21 Април 2020
2277
Светльо & The Legends изнасят онлайн концерт по случай Деня на труда

Пънк групата Svetlio & The Legends ще се качат на виртуалната сцена на #ЖивотВкъщи, за да зарадват публиката с изпълнението на някои от най-големите си хитове.

Концертът е напълно безплатен и ще се излъчва на Фейсбук страниците на Svetlio & The Legends, URBO, Joker Media Rental, Topnovini.bg и Shell, както и в платформата и YouTube канала на URBO.

Ако желаете и имате възможността, можете да подкрепите всички замесени в организирането на този концерт с виртуален билет от платформата на URBO, чрез SMS на 1974 с текст 'LIVE' на цена 4,00лв. без ДДС или със своите ClubSmart точки от Shell.

#ЖивотВкъщи е инициатива на URBO и Joker Media Rental. Целта на инициативата е да подкрепи заетостта на работещите в събитийната индустрия в този труден момент и да призове хората да останат по домовете си, но и да им даде възможност да се забавляват, като направи престоя по домовете малко по-лесен и интересен.

"01.05.2020 от 20:30 ч. Ако няма да излизате никъде :) влезте да ни гледате и подкрепите! Ние също ще се подкрепим! С по-делете!", написа във фейсбук фронтменът Светльо Витков.