Световна сензация: Путин опериран тайно

Новини
14:00 - 18 Май 2022
11290
Световна сензация: Путин опериран тайно

Владимир Путин е бил опериран в дълбока секретност в първите дни на май, твърдят източници, близки до Москва, цитирани от Телеграм-каналите на малкото останали опизиционни руски медии. От Кремъл засега няма потвърждение. Информация излиза от близкия му кръг, но дали е на 100% вярна, никой не знае. Сигурно е обаче, че руският президент е болен, потвърдено е от някои от неговите лекари.

Докторите на диктатора признават, че той наистина много се страхувал от болести – неслучайно държи на неестествео огромно растояние събеседниците си и повече от година и половина се криеше от света, за да не пипне Ковид-19, който в неговото състояние би бил убийствен за организма му.

Всички активно обсъждаха външния вид на държавния глава на Руската федерация по време на среща с президента на Таджикистан Емомали Рахмон, а след видео, публикувано в социалните мрежи, експертите отново започнаха да оценяват здравословното състояние на политика. По-късно в телеграмния канал GENERALL SVR се появи нова любопитна информация, която показва, че руският диктатор наистина се готви за нова операция. Те съобщиха, че миналия петък Путин е провел среща чрез видеоконференция с постоянните членове на Съвета за сигурност на Русия, която, както се оказа, всъщност не е провел. Видеото е записано предварително, а затворената част е „изиграна“ с помощта на компютърна графика и технологията Deepfake, за да се създаде илюзията за присъствието на Путин. Някои участници са знаели, че Владимир Владимирович не присъства на срещата, но са се държали като актьори.

Къде всъщност е бил Владимир Путин? Логичният отговор е: на медицински прегледи и изследвания.

През последните години лекарски екип непрекъснато съпровожда Путин, където и да се намира или пътува. Сред медиците най-често до него са Алексей Щеглов, Игор Есаков, Евгений Селиванов, хирург-онколог, Лариса Королева, дерматолог, Сергей Снежко, за спешни случаи, Владимир Рибинцев, анестезиолог-реаниматор, Иля Дибунов, анестезиолог, Павел Шариков, анестезиолог-реаниматор, Дмитрий Овчинников, невролог, Ярослав Протасенко, инфекционист. Хирургът онколог и анестезиолозите реаниматори за застъпени сериозно, което дава отговор на редица въпроси.

Хирургът-онколог Евгений Селиванов е участвал в операция на Путин. Предстои нова интервенция на руския диктатор

Отдавна е известно, че Путин е силно фокусиран в своето здраве и всяка седмица си прави обстойни прегледи. Според западни издания, той е фен и на нетрадиционната медицина. Според някои западни медии той дори се къпел във вана с еленска кръв.