Световният №1 в света на тениса посети "Златната топка"

Спорт
17:59 - 20 Октомври 2022
3053
Световният №1 в света на тениса посети "Златната топка"

Интересна среща на стадион "Мартинес Валеро" се осъществи след победата на Реал Мадрид над Елче в средата на седмицата. За снимка се засякоха двамата най-добри във футбола и тениса в момента Карим Бензема и Карлос Алкарас.

Последно време около френската суперзвезда на "кралете" определено се случват интересни събития. В неделя той отбеляза попадение в Ел Класико при победата над Барселона с 3:1 на "Сантиаго Бернабеу", а в понеделник официално спечели и "Златната топка" за най-добър футболист на планетата.

Два дни по-късно пък отбеляза хеттрик във вратата на Елче, но за негово съжаление два от головете му не бяха зачетени след преразглеждане с ВАР. Все пак, той успя да празнува попадението си в луксозната компания на номер 1 в тениса Алкарас. След мача двамата се снимаха в съблекалнята на "белите".

Испанското дете-чудо на тениса пък се намираше в близост до стадиона на Елче, като се възползва от възможността да наблюдава настоящия европейски шампион. Той бе придружен от своя треньор Хуан Карлос Фереро, бивш номер 1 в класацията на ATP.