Тайната на тънката талия на Ким Кардашиян на Met Gala

Стил
15:51 - 08 Май 2024
3093
Тайната на тънката талия на Ким Кардашиян на Met Gala

Ким Кардашиян пропуснала афтърпартитата на Met Gala, като според запознати една от причините бил тоалетът, с който била облечена, като тънката й талия предизвика сериозно безпокойство сред почитателите й.

Появата й на червения килим на фешън събитието шокира мнозина заради изключително стегнатия корсет, с който тя беше издокарана и с които трудно успявала да диша. Визията й безспорно провокира множество коментари, като потребител в социалните мрежи директно попита: "Колко ребра са й премахнати?"

Списание Vogue сподели видео на Ким, която се бори да диша, докато се подготвя за най-голямата вечер в модата.

Видеото започва с дълги, бавни издишвания на Ким, докато режисьорът я пита: "Как е дишането?" "Това е форма на изкуство. Но го разбрах", отговаря Ким.

Според нейни близки, липсата й на афтърпартитата не била заради стегнатия корсет, с който беше облечена, а защото нямала желание и най-вече, защото рано сутринта трябвало да лети за Европа, за да присъства на фестивала OMR 2024 в Хамбург.

"Беше наистина хубаво, че няма да ходя на всички афтърпартита. Не ми харесва да излизам, така че това беше идеалното извинение, защото наистина исках да дойда тук", заяви пред аудиторията Кардашиян.

Доказвайки, че наистина може да направи всичко, Ким кацна в Хамбург в 15:00 часа във вторник, след като мина по червения килим около 19:00 часа нюйоркско време в понеделник вечер.

Германия изпреварва с шест часа Ню Йорк, което прави двете й изяви само с 13 часа разлика. Времето за полет от Ню Йорк до Хамбург е около девет часа.