Тайното гадже на Нургюл е турски шахматист

Красивата шахматистка редовно посещава любимия си в Истанбул

Нещо за четене
21:16 - 24 Август 2023
11789
Тайното гадже на Нургюл е турски шахматист

Турски шахматист плени сърцето на новата любимка на България Нургюл Салимова, пише жълтия всекидневник "България днес". Според изданието, елитната ни шахматистка има интимни отношения с 23-годишният Джем Каан Гьокеран. С него българката се познава още от дете. От известно време двамата са в любовни отношения, твърди изданието. Любопитното е, че двамата нямат общи снимки.

Нургюл разпуска на морето

Нейният любим също е майстор в шаха и постепенно се изкачва в световната ранглиста. Двамата неведнъж са се изправяли един срещу друг на шахматната дъска и постепенно приятелството им прераства в любов. Джем Каан бе заедно с Нургюл в Азербайджан и е помагал активно в подготовката за нейния най-силен турнир до момента. Както е известно, Салимова остава втора за Световната купа и си тръгва от Баку със спечелени 35 000 долара от наградния фонд. Гокеран тренира заедно с половинката си и има немалка заслуга за страхотното й постижение.

Приятелят на Нургюл живее и учи в Истанбул. Българката редовно гостува в турския мегаполис, за да се срещне с приятеля си. Тя нощува в жилището му.

Нургюл в прескрасния Истанбул. Тя често посещава мегаполиса, за да се види с любимия си човек

Нургюл Селимова си пийва безалкохолен коктейл