Тарторите на ЦСКА скочиха на треньора и шефовете

Титлата и купата - целите винаги са били и ще бъдат тези, заявиха Кюстендилеца и Животното

Спорт
14:40 - 19 Юли 2024
5123
Тарторите на ЦСКА скочиха на треньора и шефовете

"Треньорът на ЦСКА би отбой и вдигна бялото знаме още преди да е започнало първенството, а това си е чиста проба самоубийство от негова страна. Да, той може би е прав, но няма право да го обяви на глас. Не и по този начин", сподели един от лидерите на агитката на ЦСКА - Иван Велчев.

Кюстендилеца използва профила си във Фейсбук, за да изрази позицията си, след като Томислав Стипич заяви, че "армейците" ще се борят за място в топ 5 и да спечелят Купата на България.

Разбира се, той явно е опитал да погледне реалистично на нещата, но изказването му подразни Кюстендилеца.

"Ако иска да хвърли вината в градината на ръководството и да се оплаче, че селекцията се бави, в съблекалнята все още има празни шкафчета на футболисти, които са от фундаментално значение за схемата и отбора – ок. Нека го направи, но не за сметка на историческите ценности на клуба", заяви Велчев.

Друг от основните тартори в Сектор "Г" - Росен Петров, също не спести жлъч по адрес на шефове и треньор.

"Да си знаете, господа "ръководители"... Титла и Купа!

Когато през 2008-а ни взеха лиценза и играчите се разбягаха, извикаха Димитър Пенев на пожар, той събра криво-ляво отбор с юноши основно.

Както повечето помним - на първата му пресконференция му бяха сложили една масичка с бяла покривка на Панчарево, а първият въпрос от журналист беше: "Господин Пенев, какви са целите пред ЦСКА през новия сезон с оглед на случващото се в клуба?"

Пената само повдигна очилата и отговори: "Титла и купа - целите пред ЦСКА винаги са били и ще бъдат такива".

Няколко седмици след това бихме Ловеч за Суперкупата", сподели в социалната мрежа известният с прякора си Животното фен.