Тъщата на кмета на Цалапица показа снимки от побоя, за който обвинява сватовете и зет си

Новини
18:32 - 01 Декември 2023
5241
Тъщата на кмета на Цалапица показа снимки от побоя, за който обвинява сватовете и зет си

Тъщата на кмета на Цалапица Ивайло Данаилов - Ваня Костадинова, показа снимки от побоя, който твърди, че й е нанесен от бащата на зет й. 

Костадинова е пуснала снимките във фейсбук групата "Всички от Цалапица в една група". На кадрите се виждат огромни синини по рамото и част от ръката на жената. 

"Това са семейство Данаилови (родствена връзка с кмета на село Цалапица). В ляво на снимката, големият мъж, е човека, който ме преби почти до безсъзнание, до него е синът му, който му помогна да ме завлекат до контейнера за боклук пред къщата им, а жената е Златка -" майка, предана съпруга и учителка в ПГТ "Асен Златаров" - Пловдив). Тази жена през цялото време се забавляваше, толерираше агресията на съпруга си и не спираше да ме обижда. Споделям и снимки в сегашното ми здравословно състояние, от болницата все още под наблюдение и голяма опасност. Тези тримата твърдят, че съм паднала по стълбите на къщата им. Тази къща е само с две малки стъпала, тя е на един етаж, а аз съм със средна телесна повреда. Е, сега нека кметът да каже има ли сестра или не?", пише потърпевшата под снимките. 

За случаят стана ясно във вторник. Разправията се разразила в неделя вечер, след като съпругата на 30-годишния управник Христина го хванала в изневяра. Майка ѝ изтичала до сватовете, за да изясни ситуацията и последвал скандал, прераснал в побой.

"Започна да ме блъска и да ме размята по двора. Събори ме на земята. Почувствах смазваща болка, започнах да ги моля да ме оставят на мира. Но сватята Златка отвърна, че нищо ми няма и че съм артистка", описва преживяното Костадинова. Разказва още, че бащата и братът на кмета я изхвърлили до контейнерите за боклук.

Братът на потърпевшата я открива в безпомощно състояние на улицата пред къщата на семейство Данаилови и я придружава до спешното отделение.

Кметът на Цалапица първо отказа коментар, а после призна, че не е присъствал на скандала.

„Ако някой дойде във вас и вдига скандали вечер, неканен, в 20 ч. нагоре... Просто исках да я избутам да си отива. Не съм искал никой да удрям. Тя по стълбите се спъна", коментира бащата на Данаилов в телефонен разговор пред bTV.