Тъстът на Роналдо - наркотрафикант

Половинката на португалеца - Джорджина, избягва да говори по темата

Топ
14:57 - 24 Януари 2023
2508
Тъстът на Роналдо - наркотрафикант

Джорджина Родригес и Кристиано Роналдо са неразделни от края на 2016-а. Двамата се запознават в магазин на „Gucci“ в Мадрид. Джорджина работи там като продавачка, а в същия ден Кристиано пристига, за да прибере поредната си поръчка.

Впоследствие се засичат и на събитие на „Dolce & Gabbana“. Оттогава двамата започват да общуват все по-често, бързо се превърнаха в двойка, но все още не са минали под венчилото. Наскоро Роналдо разкри, че има желание да се ожени за Джорджина, но все още футболът е на първо място за него.

28-годишната испанка е майка на две от децата на Роналдо: първата им дъщеря – Алана Мартина се роди през ноември 2017-,а а втората – Бела, през април 2022-ра. Близначето на Бела умря при раждането, което породи вълна от симпатии към семейството на Роналдо в целия футболен свят.

Кристиано има още три деца, които не са от Джорджина: Кристиано-младши, който се роди през юни 2010-а, и близнаците Ева и Матео, родени през юни 2017-а.

Самата Джорджина е родена в Уеска през януари 1994-та. Майка ѝ е испанка, а баща ѝ – Хорхе Родригес, е аржентинец. Той е и „черната овца“ в семейството.

Хорхе прекарва общо десет години в затвора, след като на два пъти е осъждан за наркотрафик. Първият път Родригес е хванат да прекарва кокаин на стойност 110 хиляди евро от Испания за Франция като част от организирана престъпна група. Осъждат го на 11 години затвор.

Аржентинецът обаче излиза доста по-рано от очакваното. Излежава по-малко от половината присъда, но скоро отново е пратен зад решетките. През 2008-а участва в наркотрафик на течност със съдържание на марихуана за електронни цигари от Мароко за Испания на стойност над един милион евро.

През 2013-та Хорхе отново е на свобода. Мъжът умира през 2019-а на 70-годиша възраст. Три години по-рано получава сърдечен удар, от който следват усложнения, които впоследствие костват и живота му.

Не е ясно дали Роналдо изобщо се е запознавал с бащата на Джорджина. Испанката рядко говори за семейството си, а когато го прави, споменава само майка си. Нея Джорджина описва като модел за подражание и за най-важния човек в живота си. Но не споменава баща си. Не е трудно да си представим защо.