Татяна брани бившия си Благо Джизъса

Певицата скочи срещу Снежана и Божана заради футболиста

Нещо за четене
17:12 - 30 Март 2023
3279
Татяна брани бившия си Благо Джизъса

Месец след старта на “Сървайвър” Татяна и всички нейни съплеменници от “Известните” преминаха през много обрати. Фолк звездата се наслади на победи и претърпя загуби по време на игрите. Сред изпитанията, които й поднесе пребиваването в Доминикана, бе ужилване от скорпион, нападки от някой нейни съплеменници и обвинения за коалиция.

Случи се размяна на нейни съплеменници за други от съперническият им отбор и претрансформиране на нови племенни имена “Червени” и “Сини”.

По повод обвиненията на Снежана, че певицата е марионетка на Благо, Татяна заяви пред водещия Ваня Джаферович:

“Каквото и да чуя от Снежана и от Божана, нищо няма да ме учуди в случая. Смятам, че за да се случат така нещата, така е трябвало да бъде. Чалга певиците освен да изглеждат добре, могат да правят още хиляди неща, които не са удобни за конкуренцията им. Освен да пера и да се грижа за дрехите на цялото племе, мога и да готвя, и да мета, мога абсолютно всичко. Не се срамувам, че съм чалга певица, а напротив – това е знак за уважение”.

От тази седмица навлиза и най-новото правило в играта за скрит идол, който ще защитава притежателя си който го е открил. Какво още ще се случи, предстои да разберем по БТВ.