Татяна избухна срещу домашното насилие

Изпълнителката на “Пайнер” пусна в профилите си в социалните мрежи серия фотоси, които са част от каузата в борбата срещу физическия тормоз

Новини
12:28 - 04 Октомври 2024
2286
Татяна избухна срещу домашното насилие

 Татяна, която през 2023-а успя да се докаже като екстремна личност с участието в "Сървайвър" се ангажира с каузата в борбата срещу домашното насилие.

Изпълнителката на “Пайнер” пусна в профилите си в социалните мрежи серия фотоси, които са част от кампанията. На тях я виждаме да позира със сценичен партньор, разигравайки сцени с домашно насилие.

„Когато срещаш своята половинка, той изглежда идеален – принц на бял кон. Но с времето разбираш, че той не това, за което се е представял…! Ти усещаш как ти затварят устата, ушите и очите, за да те контролират, физически и психически те малтретират и се подиграват с теб. Мисля, че мога да говоря много по тази тема, но не е сега моментът! Ще те посъветвам, мило момиче, така!

Мъжете насилници са способни на най-страшни последици! Истинският мъж брани, обича и е като броня до половинката си, а слабият удря и се представя, като че ли той е жертвата! Ако преживяваш психологически или физически тормоз, знай: не си сама! Не мълчи, когато усещаш насилие! Потърси подкрепа от близки, приятели или специализирани организации. Ти заслужаваш живот без страх и болка! Да кажем заедно “стоп“ на домашното насилие над жените!“ – призовава Татяна.

“Домашното насилие е скрито от обществото, от близките и приятелите! Вечерите преминават в страх, несигурност и безпомощност! За голяма част от жените, които изпитват нерешителност, всяка една секунда може да е фатална! Защитавай своите граници и знай, че не си сама! Стоп на “Насилието срещу жените” – пише тя над друг кадър от фотосесията.