Татяна след “Сървайвър”: Нищо не е приключило!

Фолкаджийката не стигна до победата, но не крие удовлетворението от факта, че е сред финалистите

Нещо за четене
17:36 - 18 Май 2023
6819
Татяна след “Сървайвър”: Нищо не е приключило!

Татяна, която премина през седмия сезон на изпитанието “Сървайвър”, изля душата си пред своите почитатели в социалната мрежа. Фолк звездата сподели колко различен и неповторим е животът в приключенското риалити.

“Днес когато вече осъзнавам, че голямото приключение Сървайвър приключи, в сърцето ми и душата ми напират двустранни емоции. Велико е да имаш смелостта за нещо толкова различно и неповторимо в живота си. Велико е да се впуснеш в необятното и независимо от страховете към непознатото в живота ти, скачаш смело и се впускаш с пълна сила към него” – пише развълнува певицата.

Татяна не стигна до победата, но не крие удовлетворението от факта, че е сред финалистите. Благой Георгиев е големият победител в седмия сезон. Той си заслужи наградата, след като спечели мнозинството от гласовете на журито. Футболистът с несломима воля получи титлата „Последният оцелял“ и взе голямата награда от 150 000 лв.

“Сървайвър" е един живот, толкова различен от реалността ни, който ще остави живи спомените ми завинаги… Гладът беше най-страшен за всички, липсата на близките и това да вярваш, че ще оцелееш сред природата с още над 23 непознати за теб хора, е предизвикателството на всички смели мои съотборници, с които деляхме, прощавахме и оцелявахме заедно. Контузиите и това, че не успях да спя и една нощ през тези три месеца не ме сломиха, за да се откажа, а напротив доведоха ме до финалната шестица” – подчертава изпълнителката.

Изпитва чувство на благодарност към съотборниците си и обяснява: “Щастлива съм с признанието от моите съотборници с етикета ”Майката на племето” и това, че бях положителната енергия, за много от тях. Благодарна съм на всеки един от хората, които срещнах по пътя си в "Сървайвър" и знам, че всичко се е случило с причина. Животът е за смелите и тези, които не се боят от трудностите за оцеляването ни. "Сървайвър" е етикет, за уважение и смирение, и голяма борба със самите себе си.  И всички ние поотделно го доказахме. Щастлива съм, че имах смелостта и волята да изживея тази приказка с достойнство, която съм сигурна, че ще ме връща всеки ден точно там, където преборих себе си, научих много за себе си и оцелявах, вярвайки в доброто и неповторимото, което животът ми предлагаше всеки един ден”.

След приключването на шоуто, Татяна веднага се впуска с пълна сила в професионалните си проекти и издава в аванс, че подготвя нов дуетен синъл.

“Сървайвър" е и в реалния ни живот, така че оцелявайте и живейте достойно всеки един ден, за да може като се обърнете назад, всички ваши действия да бъдат пример за подражание и уважение! Оттук нататък нищо не е приключило съвсем, защото ще ви изненадам и сигурно се питате как и кога. Единственото, което ще ви споделя, е че е нещо много брутално и емоционално под формата на дуетна нова песен”.