Теа и Наум се превърнаха в Телешоп

Влюбената двойка рекламира без да подбира

Нещо за четене
11:30 - 02 Септември 2022
4522
Теа и Наум се превърнаха в Телешоп

Наум Шопов и годеницата му Теа Минкова вече сериозно лазят по нервите на последователите си. Влюбените гълъбчета не спират да промотират от прах за пране до тротинетки под наем. Всички видеа на двойката в ютюб са пълни с реклами и двамата постоянно предоставят промо кодове за всевъзможни продукти. Наследникът на Христо Шопов и Теа са се превърнали в предаването WC Телешоп. От двамата струи такъв ентусиазъм за реклами, че се сдобиха със смешния прякор Телешопови. Двойката често си противоречи във видеата. В един от клиповете си твърдят, че не хапват друга храна освен приготвената им, а няколко минути по-късно вече говорят как са изяли 1 кашон от определена марка бисквити, забеляза Lupa.bg.

Шопов младши е споделял и хранителния си режим, който е меко казано плашещ. Актьорът приема едва 1300 калории на ден, като според специалистите това е храна за 50-килограмова жена. Освен актьор и влогър, Наум е и лекар, та би трябвало да е запознат, че с толкова малко калории се обрича на истински глад. Проверка на Lupa.bg показа, че за пола, теглото, ръста и спортната активност на звездата от „Откраднат живот” младши е необходимо да приема малко над 3000 калории дневно, ако иска да поддържа килограмите си. Звездата от сериала „Откраднат живот” трябва да се храни с 2000 калории, ако иска да отслабне, по-малко количество не е препоръчително, защото организмът изпада в режим „глад” и от стреса започва да трупа мазнини. Красавецът преди време издаде и книга на фитнес тематика, но явно не е запознат с енергийните си нужди.

Теа промотира в една снимка рокля и очила на различни марки

„Започнахме да си поръчваме да ни носят сготвена храна, която е съобразена с калорийните нужди”, често се хвалеше Наум във видеата, като показваше фирмата, приготвяща здравословна храна за вкъщи, която им изпраща закуска, обяд и вечеря срещу реклама. Двамата дори си носеха манджите по време на почивките си в Гърция, но изведнъж изненадващо спяха да ползват услугите на кетъринг фирмата, а уж бяха много доволни и не беше просто реклама.

Според близки до внука на големия Наум Шопов, той се храни само с храни, които да поддържат формата му и не си позволява дори и по един бонбон, когато някой от колегите му черпи за рожден ден.

 „Не вярвам да яде бисквити, той не хапва нищо сладко и се ограничава зверски. Просто за пари ги рекламира, без да подбира”, коментират от обкръжението на звездата от „Откраднат живот”.