ТЕЦ „Бобов Дол“ ли е увредил Милица от "Ергенът"?

Въпреки видимо нестабилното й състояние и проблемите със самооценката й, тя се изживява като новата Наталия Кобилкина

Нещо за четене
16:15 - 13 Март 2023
20056
ТЕЦ „Бобов Дол“ ли е увредил Милица от "Ергенът"?

Зрителите на „Ергенът“ са силно разтревожени за психичното здраве на една от участничките – Милица Гацева. Докато беше в шоуто, те предположиха, че секретарката може да направи някоя глупост в шоуто – да се самоубие или да убие някоя от съперничките си, че дори и самия ерген Евгени.

Бобовдолката се ожали, че е много разочарована от пианиста, защото се раздавала, разкрила, обгрижвала го, мислела за неговите емоции, треперела му. Тя дори попита останалите дали да потърси сметка на Евгени и да стане „леденото Мили“, като така ще покаже студенина към пианиста... Зрителите изпаднаха в потрес от чутото и се запитаха дали Гацева е добре с главата. Те предположиха, че най-вероятно риалити героинята е увредена от ТЕЦ „Бобов дол“ и оттам идват проблемите й.

Въпреки видимо нестабилното й състояние и проблемите със самооценката й, тя се изживява като новата Наталия Кобилкина. Оказа се, че в Бобов дол почти няма човек, който да не познава Милица. Причината е, че от няколко години насам мацката не спира да се изявява в модните среди, води собствена рубрика в интернет, където раздава всякакви съвети – любовни, финансови, здравословни.

„Момичета, не бъдете наивни, не се втурвайте в авантюри. Първо споделете на приятелки за него. За вас, мъже – ако сте от успешните с кариера и финансова стабилност, за да разберете дали жените до вас са истински, просто се направете на бедни, но с мечти. Ако те ви приемат без нищо, това са вашите момичета“, съветва Гацева. 26-годишната девойка надълго и широко описва личния си опит и емоционалност, опитвайки се да помогне на други като нея, въпреки че самата тя е неориентирана и невежа. Явно взима пример от Софи Маринова и иска да използва думи, чието значение на разбира, а даже и не ги е запомнила. Милица казва „обливка” вместо „отливка”, щяла да получи „сърцетуп”, „рАзтроя” вместо „разстрОя” и „оброненти” вместо „опоненти”.

Част от феновете на предаването разкритикуваха продукцията, че си правят гавра с видимо болна жена, която трябва да се лекува, а не да си търси мъж. Милица смята, че Евгени й е съпруг, а останалите жени вътре са й приятелки, с които споделя любовните си трепети и се консултира дали да държи сметка на Генчев, че е казал мили думи на останалите участнички. Някои я определиха като по-млада и слаба версия на фолк дивата Андреа, която вече 3 години не спира да преследва бившия си годеник Кубрат Пулев. Разбира се, Мили има доста висока оценка за себе си и не спира да изтъква, че е интелигентна, женствена и „рядка порода жена“.

„Аз съм умна, секретарка съм. Ако бях глупава, щях да имам някаква маргинална професия” – пъчи се бобовдолката.

Оказва се, че влюбчивата девойка има профил не къде да е, а в платформата за възрастни „Онли Фенс”. В профила си там Милица обещава всеки ден шоу на живо, писане на мръсни съобщения, снимки и видеа, свързани с фетиши, като дори предлага да оценява мъжки достойнства – и то само срещу 6 долара на месец. Уви, профилът й е бил активен последно през септември 2021 г., въпреки че Мили е обещавала да е активна всеки ден. Там е имало доста провокативни снимки, които все още стоят.