Теди Велинова: Благодаря ви, д-р Енчев! А сега ми дайте развод!

Пластичният хирург и манекенката се разделят след 8 години, имат две деца

През ключалката
19:53 - 18 Юли 2019
845066
Теди Велинова: Благодаря ви, д-р Енчев! А сега ми дайте развод!

Известният пластичен хирург д-р Ангел Енчев и манекенката Теди Велинова официално обявиха раздялата си. „След 8 години съвместно съжителство, д-р Ангел Енчев и Теди Велинова взеха решение да продължат живота си поотделно. За момента двамата няма да коментират причините за избора си и молят за уважение към тяхното лично пространство и това на децата им”, гласи официалното съобщение на семейството, разпространено чрез пиар до медиите.

Двамата са заедно от 2011 година, а в началото на 2013 г. пластичният хирург предложи на любимата си брак в Рим, с което отбелязаха една година от връзката си. Тогава д-р Енчев сподели: „Предложих на Теди по класическия начин с падане на колене и я помолих да стане моя съпруга пред фонтана „Ди Треви” в Рим.”

Семейството бе смятано за едно от най-стабилните в светските среди. Д-р Енчев и Велинова имат две деца. Синът им, който се роди през 2013 г. се казва Филип, а дъщеричката им София дойде на бял свят в началото на 2017 г.

През 2014-а майсторът на скалпела бе щракнат от папараците на седмичника „Уикенд“ на блага раздумка с мафиотския бос от световна величина Евелин Банев - Брендо. Двамата бяха засечени в заведение на плажа в Лозенец.

Брендо и "Благодаря ви, д-р Енчев" се видяха в култовия комплекс "Оазис", собственост на Брендо. Раздумката се проточи повече от час, от което потърпевша бе вече бившата жената на доктора - Теди Велинова. Видимо измъчена от скука, бившата манекенка скучаеше бански на шезлонга, докато Енчев бъбреше с един от най-опасните гангстери.