Тен Хаг: Рашфорд може да ни изведе до титлата

Спорт
09:39 - 12 Септември 2022
2139
Тен Хаг: Рашфорд може да ни изведе до титлата

Ерик тен Хаг има огромно доверие към Маркъс Рашфорд. Според мениджъра на Манчестър Юнайтед нападателят може да изведе тима до спечелването на Висшата лига.

Досега Рашфорд е сред най-големите бенефициенти от пристигането на нидерландеца на „Олд Трафорд“. Той изглежда напълно различен, в сравнение с предния сезон. Тогава английският национал загуби увереността си при Ралф Рангник и често беше залагано на младия Антони Еланга.

Тен Хаг е категоричен, че Рашфорд има огромни качества и може да реализира повече от 20 гола преди края на настоящата кампания.

Мениджърът иска Маркъс да е избор №1 при нападателите и да води атаката на манчестърци, пише "Сън", позовавайки се на свой източник в клуба.

Тен Хаг вярва, че Рашфорд има качествата да е сред най-добрите в света и изисква от него да се изявява по време на мачовете. Специалистът го мотивира да използва скоростта си и уменията при всяка възможна ситуация. Двамата са в страхотни отношения и Рашфорд е много щастлив от това.

Манчестър Юнайтед победи Арсенал и Тен Хаг е повярвал искрено, че „червените дяволи“ имат силите да се борят за титлата. Той вижда градския съперник Манчестър Сити като най-сериозния конкурент.

„Ние трябва да сме първи, не Арсенал“, казал Тен Хаг на играчите в съблекалнята. Според информация на The Sun има напрежение около Кристиано Роналдо. Неговите съотборници са по-спокойни, когато суперзвездата остане на резервната скамейка. Когато е на терена, чувстват напрежение. Всички футболисти били радостни при завръщането му на „Олд Трафорд“, но се разочаровали, като изпуснал предсезонната подготовка, докато се опитваше да си уреди трансфер.