Тен Хаг: Санчо остава

Спорт
17:46 - 30 Август 2024
1494
Тен Хаг: Санчо остава

Мениджърът на Манчестър Юнайтед - Ерик тен Хаг заяви, че Джейдън Санчо ще остане в клуба. Към него имаше интерес от страна на Челси и Ювентус, но по всяка вероятност до трансфер няма да се стигне преди затварянето на трансферния прозорец.

На въпрос дали Санчо остава на "Олд Трафорд", нидерландецът отговори: "Доколкото знам, да. Той е част то нашия състав и сме доволни от него. Имаме нужда от добър състав, от дълбочина. Ще играем много мачове до януари. След паузата имаме мач през три дни, така че ни трябват опции".

Тен Хаг коментира и предстоящия трансфер на Мануел Угарте: "Имахме трима номер 10, а нямахме дефанзивен халф. Така че това е идеята зад привличането му". Наставникът не отрече възможността Ман Юнайтед да направи още някой трансфер преди затварянето на прозореца.

Нидерландецът потвърди, че Мейсън Маунт отново е контузен и допълни, че очаква Расмус Хьойлунд да се завърне на терена след паузата за националните отбори, но без да уточнява точно кога.

"Ще отнеме време, тъй като трябва да работи върху физическата си подготовка", заяви той относно Хойлунд.

Тен Хаг говори и за предстоящото дерби срещу Ливърпул в неделя: "Очакваме с нетърпение да се изправим срещу тях. Те имат добър отбор. Ние трябва да се подобрим, имаме нови играчи за интеграция. Играчите, партньорствата, връзките в този отбор са много ясни и Арне Слот ги наследи, но вече видях някои неща, които той внедри".