Теодора Духовникова пръска стилен сексапил на плажа

Актрисата ваканцува в Созопол със съпругата на Захари Бахаров след изтощителен театрален сезон

Нещо за четене
06:12 - 15 Юли 2019
20435
Теодора Духовникова пръска стилен сексапил на плажа

Теодора Духовникова отново демонстрира класа, позирайки на мидения мини плаж под Стария град в Созопол в компанията на журналистката Диана Алексиева, съпруга на актьора Захари Бахаров. Двете приятелки са на лятна почивка, като обикалят заедно със семействата си Южното Черноморие.

Макар да позира по бански на плажа и да пръска сексапил, Теодора Духовникова на практика не показва на виртуалните воайори почти нищо от изящната си фигура. 41-годишната актриса и майка на две деца винаги е била давана за пример откъм стил и класа даже от колежките си и очевидно има защо. Само преди 2 седмици Теодора Духовникова обяви края на театралния и снимачен сезон с представлението „Лисичета“, което се игра в „Театър пред театъра“ към Народния театър „Иван Вазов“.

Актрисата в компанията на двете си деца дни след края на театралния и снимачен сезон, приключил за нея на 4 юли

В социалната мрежа актрисата направи бърза „работна“ равносметка, преди да отпраши към морето: „Беше...как да кажа. Повече от хубав. Повече от странен. Повече от труден. „Бащата” с Владимир Пенев и Диана Добрева в Народния театър, „Когато гръм удари” на Пейо Яворов и Бина и, да, тази абсолютно невъзможна и най- любима моя Бистра Попович. И „Дяволското Гърло“! Видя свят и то. Случи се наистина специално и дори повече от всичко, което предполагахме. Просто си се случи по всички правила. Дори по онези, по които, ако една особена прослойка у нас започне да се възмущава- всички вдигаме наздраве!- защото значи - всичко е наред...“, написа Теодора Духовникова.