Теодора хвана мъжа си в изневяра

Парчето „Самолет“ е вдъхновено от реалния живот на певицата

Нещо за четене
12:49 - 14 Ноември 2022
6212
Теодора хвана мъжа си в изневяра

„Самолет“ е заглавието на първото фолк парче на Теодора след завръщането ѝ в България. Сингълът вече излетя в ефира на Фен тв и кацна в YouTube канала на музикалната медия. 

„Самолет“ е с леко намигване и хумор. Изпращам любимия си на дълго пътешествие далеч от мен, защото съм го хванала в изневяра и не искам да го виждам повече. Аз му подготвям поредица от сладки отмъщения – например му блъскам колата, за да си върна за болката, която ми е причинил. После му купувам билет за първа класа, за да се чувства още по-комфортно, когато ме губи. Много съм грижовна“ – разказва през смях звездата на DiapasonRecords.

Певицата залага на клубно парче по музика и аранжимент на Мартин Биолчев и текст на Йордан Гергов. Видеоклипът е заснет на летище Лесново, като за целта екипът наема за снимките малък частен самолет. Слуховете са, че парчето е посветено на бившия мъж на фолк дивата, който остана в Америка, а тя се прибра в България и се разведе тихомълком. 

„Това ще бъде линията на новите ми попфолк песни – хем ще има лека драма, която си е моят запазен стил, хем ще има и малко ирония“- издава изпълнителката.