Терзиев и Бонев тръгнаха по столичните паркове на предизборна обиколка

По-рано кандидатът за кмет на ПП, ДБ и "Спаси София" каза, че иска заплата 1 лев

Новини
19:59 - 01 Юли 2023
5022
Терзиев и Бонев тръгнаха по столичните паркове на предизборна обиколка

Кандидатът за кмет на София Васил Терзиев, издигнат от „Продължаваме промяната - Демократична България“, „Спаси София“ и подкрепен от „Екипът на София“ се срещна с жители в столичния парк „Младост“ 3. предава БТА.

Екипът ни има добри идеи и необходимата подготовка за едно добро, различно управление, каза Терзиев.

Той допълни, че са подготвили планове за всеки един район как да се развива, като целта е до местните избори през есента хората да знаят какво конкретно предлагат за отделните квартали. 

Затова ще прекарам следващите месеци сред хората, за да могат да ме видят от плът и кръв, отговори той  на въпрос. Описва себе си, като човек, който умее да мечтае и да реализира мечтите си, да ги прилага в действие чрез събирането на „страхотни хора, с които да реализира тези амбициозни мечти", каза Терзиев.

Аз съм градивен човек, интересува ме не какво е било, макар че миналото е много важно, за да извличаме уроци, но това, което има значение е, какво правим днес, за да построим едно много по-хубаво бъдеще, посочи още Васил  Терзиев. И увери, че залага на позитивна кампания. Ако попадаме в капана на компроматната кампания, какво в крайна сметка по-различно предлагаме ние, попита той. Не може да говориш за по-различно управление по време на кампания и след нея да прилагаш похватите, които виждаме докъде са ни довели – разделено общество, смята кандидатът за столичен градоначалник. Нашата надежда е да не се поддадем по никакъв начин на провокациите и да продължим с позитивна кампания, подчерта той.

Ако бъда избран за кмет, ще заложа на диалога с хората, с гражданите, каза Васил Терзиев. Това е много централна тема, уточняваме конкретната механика, но „Екипът на София“, като представители на гражданските сдружения, застъпват тезата да се работи активно с обществото, да се заделя бюджет за финансиране на проекти, които идват от гражданите, да е ясен процесът, по който това става, обясни претендентът за столичен кмет. За мен е много важно да скъсим дистанцията с гражданите, да има механизъм, по който хората виждат какво се случва и могат да участват в даването на идеи, за да можем да изградим добро партньорство между общината, гражданите и бизнеса, подчерта кандидатът за кмет на София.

С Васил Терзиев сме чудесен тандем, изключително допълващ се,  коментира водачът на листата за общински съветници Борис Бонев. През годините сме генерирали много познания за София т.е. много добре се допълваме и вярвам, че като екип можем да изведем столицата до едно много по-добро управление на града в следващите четири години, убеден е той. Основното послание е хората да повярват, че София може да се развива много по-бързо, подчерта Бонев.