Тежка любовна раздяла разтърси „Островът на 100-те гривни“

Биляна получи жесток шамар от Берке, няма да има ново начало за любовта им

Нещо за четене
22:21 - 24 Октомври 2024
9002
Тежка любовна раздяла разтърси „Островът на 100-те гривни“

Тежка любовна раздяла разтърси „Островът на 100-те гривни“. Между красивата треньорка Биляна и студентът по медицина Берке вече е свършено! След като се клеха във вечна обич, сега двамата си размениха жестоки обвинения.

„Този един месец на Острова ми поднесе огромен букет от емоции. Пърхах от щастие, но и плаках сама на скалите. За момент повярвах, че съм намерила спасение и утеха, но получих най-тежкия шамар! Берке, ти беше единственият човек, на когото подадох ръката си. Но вместо да я хванеш, ти я отхапа цялата! Играта изяде някои хора и те изгубиха себе си, забравиха какво е добро, човещина“, със сълзи на очи, но гордо заяви Биляна, изправена пред всички играчи на вечерната церемония в кръга.

Треньорката отправи тези думи, след като сътборниците й и любимият й Берке се настоиха срещу нея. Те я обвиниха, че самоволно общува с участници извън техния лагер „Глория“. За наказание не я подкрепиха в изтощителната игра за оцеляване и посрещнаха с хладно мълчание победата й. Обидена, тя реши да се премести в лагера на „Нумеролозите“.

След речта на Биляна, Берке не й остана длъжен. „Винаги съм пазел твоето име и не съм позволявал да се каже нещо лошо за теб. Но сега ти предаде не само мен, а целия лагер“, обяви драматично той. Студентът по медицина беше насъскан срещу Биляна от съотборниците си - артиста Геори и амбициозната Лора. В личен разговор той им сподели, че е очаквал треньорката да се грижи по-добре за него на Острова. „Тя се представяше като традиционен човек, който иска семейство, но спи по-дълго от мен и не може да готви! Каза: „Ще се науча!“, но още не се е научила. Не мисля че до края на живота си искам до себе си човек като Биляна“, отсече той. Така за всички стана ясно, че ново начало за любовта им няма да има.