The Chemical Brothers честват 30 години в София

Британското електронно светило Джеймс Холройд идва в „Арена Армеец“ на 10 октомври

Актуални новини
18:45 - 27 Септември 2019
5141
The Chemical Brothers честват 30 години в София

Култовото музикално дуо The Chemical Brothers ще отпразнува своя 30-и рожден ден в София. Точно преди три десетилетия Том Роуланд и Ед Саймънс се събират за пръв път в Манчестър, за да поставят основите на една формация, която заедно със светила като Fatboy Slim и The Prodigy очертават облика на цяла една музикална епоха, а повода двамата ще отбележат с концерт на 10 октомври в столичната „Арена Армеец“.

Юбилейният празник на The Chemical Brothers ще забавлява меломаните със зрелищно аудио-визуално пиршество, а на сцената ще се качи и Джеймс Холройд - едно от най-разпознаваемите имена в хаус сцената във Великобритания и техен дългогодишен подгряващ диджей, който ще нажежи въздуха до червено преди началото на “най-великия лайв денс спектакъл за 2019”, както редица световни музикални платформи описват турнето на „химичните братя“ No Geography.

По случай рождения ден, музикантите и организаторите на събитието за България, продуцентска компания АРТ БГ, решиха да пуснат промоционална квота билети с 20% отстъпка. Те ще се котират на пазара само в рамките на специалния Chemical Monday - 30 септември (понеделник).