Ти майка , ти баща !

Транссексуалната Лиа Мембри иска да има дете сама от... себе си

Нещо за четене
10:42 - 29 Март 2019 (обновена)
8452
Ти майка, ти баща!

Живеем в луд свят - забързан живот, изнервен, проблеми само да искаш. За някои хора животът е наистина различен. Или така изглежда отстрани.

Преди години, през 2017-та той стана тя - и започна да се говори за Лиа Мембри. Транссексуалната новозеландка преди да претърпи операция за смяна на пола, която ще е съвсем скоро, и докато беше още мъж, замрази своя сперма. Причината? Странно, но да има дете сама от себе си дете.

"Знаейки, че ще имам дете от моята друга половина, е невероятно чувство!", сподели 22-годишната Лиа, която е родена в Оукланд.

Съучениците го обвиняват, че е гей, след това той става тя и тя започва да насажда мнението, че е транссексуална.

Лиа Мембри, още като е 20-годишна, на три пъти посещава банка за сперма, преди да започне да приема женски хормони и да претърпи интервенцията.

През 2017-та тя заплати 5200 британски паудна, за да придобие женски форми.

"Чувствах се откъсната от тялото си, съучениците ми ме бъзикаха и обиждаха. Аз трябваше да направя нещо по въпроса - да имам хубави гърди, изящтни устни, да претърпя лазерна епилация и в последствие да ме оперират", каза тя.

"През следващите 10 години трябва да направя така, че да имам деца, това е важно за мен - и да са биологично мои. Като половин ДНК от мен и половин от миналото ми. Трябваше да съхраня спермата си преди интензивното хормонално лечение, тъй като започне ли тази процедура веднъж, връщане няма - мъжките органи в крайна сметка престават да работят напълно нормално", сподели Лиа Мембри.

Скоро Лиа Мембри ще предприеме още един смел ход - тотално "да скъса опашката на гущера", т.е. моментът е назрял тя да претърпи окончателна операция за смяна на пола и да се говори за нея единствено като жена.