Тиаго: Тъжен съм, че напускам ЦСКА

Оставям един много добър отбор, казва бившият капитан на армейците

Спорт
19:46 - 07 Юли 2021
3002
Тиаго: Тъжен съм, че напускам ЦСКА

Тиаго Родригес подписа договор с отбора от Саудитска Арабия Ал-Хазм. Португалецът заяви, че оставя един много добър отбор.

Новият тим на Тиаго започва предсезонна подготовка на 11 юли в Словения. Дотогава 29-годишният полузащитник ще остане в родината си, където се намира към момента. В Португалия Тиаго Родригес премина медицинските тестове, като резултатите от тях са добри.

"Чувствам се добре в момента заради моя нов отбор, но съм и тъжен, защото напускам ЦСКА. Това са четири години, не става дума за четири дни. Оставям достатъчно приятели в клуба и страната. Доста ми е трудно да напусна отбора в този момент. Оставям доста добър отбор за тази година, а също и добър треньор", каза португалецът.

"След четири години спечелих Купата на България, и то като капитан, но това не беше най-важното в случая. Важно беше да спечелим и да завоюваме този трофей. Мачът с Базел беше специален за мен, защото вкарах два пъти във важен двубой, който класира ЦСКА във фазата на групите на Лига Европа", допълни той.

"Нека феновете подкрепят отбора, което е най-важното. Нека дават най-доброто, което могат. Сега, когато не съм част от отбора, ще следя неговите изяви и винаги ще го поддържам. ЦСКА остава в моето сърце, все пак бях в този отбор четири години, започнах петата. Този отбор винаги ще има място в сърцето ми", каза още Тиаго.