Тита на плажа – 1 час пеене, 2 часа автографи ( СНИМКИ )

Нещо за четене
16:08 - 06 Август 2019
13615
Тита на плажа – 1 час пеене, 2 часа автографи (СНИМКИ)

Новата любимка на подрастващата публика Христина Христова – Тита не може да се отърве от най-малките си фенове даже на плажа, видя репортер на Lupa.bg.

През уикенда 20-годишната изпълнителка на хита „Антилопа“ изнесе плажно музикално шоу в бар „Делийт“ в курортното селце Лозенец, но дълго след края на участието си не съумя да си тръгне от хитовото заведение. Тита бе обградена от стотици малчугани, които не я пуснаха да си отиде, преди да се снима с тях за спомен и да се разпише.

„Ръката ми омаля, дайте ми малко почивка“, примоли се на детската си аудитория певицата. Изпълнителката, родом от Тутракан разписваше автографи почти 2 часа, докато музикалното й участие продължи малко повече от час. За 60-минутната си изява певицата прибра хонорар от 4 500 лева от заведението „Делийт“.

Плажният бар, част от комплекса „Оазис“, тази година се радва на засилена клиентела заради ежедневния гастрол на актуални изпълнители, които изнасят концерти всеки следобед между 16 и 17 часа. Това лято живи изпълнения в „Делийт“ изнесоха Гери-Никол, Дичо, Графа, 100 кила и Мария Илиева, но изявата на Тита събра най-голямата детска аудитория.

Тита се раздаде в бар "Делийт", а след това се скъса да дава автографи за феновете си

Плажният бар в Лозенец бе препълнен за изявата на 20-годишната поп звезда, родом от Тутракан.

Певицата раздава автографи на младите си фенове