Тита най-после отслабна

Певицата си купи зелена салата и бира

Нещо за четене
16:42 - 12 Септември 2024
2239
Тита най-после отслабна

Певицата Тита най-после успя да извае апетитно тяло. Надарената изпълнителка се е вталила с около 10 кг и вече не е закръглена, пише в. „Уикенд“. „Антилопата“ напазарува в столичен супермаркет, където почти никой не я разпозна. Брюнетката не изпускаше телефона си, като постоянно говореше или чатеше. Част от разговорите проведе на високоговорител, изключително неприятно за околните и проява на лошо възпитание.

Тита не изпуска телефона си и постоянно говори или пише

Тита се тътреше между щандовете със скоростта на костенурка, защото беше заета да разговаря с приятелки. По женски те обсъждаха мъже и лайкове на снимки, дочуха всички пазаруващи в този момент. Христина Христова, както е истинското име на изпълнителката, прекара в супера около час, а си тръгна със зелена салата, кафе и стек бира. Явно в това се състои диетата на певицата, която не се изкуши нито от сладките, нито от тестените храни. Изпълнителката изглежда много добре, като е запазила оформеното си дупе и огромната си гръд, която май е подплатена със силикон. Силистренката не е прекалила с вталяването и не изглежда като ходещ скелет. Явно тайната на отслабването й е ограничения в храненето, а не фотошоп, нито популярните инжекции за диабетици, с които отслабват редица известни личности.

Певицата, която изгря в шоуто „Х Фактор“, като тийнейджърка беше слаба, но се наля малко след абитуриентския си бал. Преди няколко години дори беше достигнала критичните за ръста й 75 кила. В момента Тита тежи около 50 кг. „Идеята е да се чувствам здрава, пълна с енергия и добре в кожата си. В менюто ми присъства и бургер, и сладко за учудване на всички. Но разликата е, че нещата, които хапвам, са  здравословни. Не напълнявам, а отслабвам. Чувствам се страхотно“, сподели преди време младата певица, която в момента изглежда много добре и е сваляна от много младежи, но тя си пада по лоши момчета.