Тита: Не лягайте веднага с мъжа!

Атрактивната певица от Тутракан ни връща в 60-те години и времето на свалките

През ключалката
16:49 - 12 Юли 2019
10441
Тита: Не лягайте веднага с мъжа!

Христина Христова - Тита се похвали с нова песен в стил 60-те /70-те години. За разлика от миналогодишното лятно парче "Photoshop" обаче, сега звученето е доста по-мелодично и набляга на тийн емоциите, като е по-различно от всичко, което сме чували от нея досега, пише lifeonline.bg.

С нейната песен "Първа среща" Тита иска да върне хората назад във времето, когато подготовките и трепета пред първата среща са били по-различни.

Нейната първа среща с приятелят й Виктор е била преди три години, тогава Тита много се е притеснявала. Дори гаджето й без да иска я е заляло с чаша вино. След това са имали втора "първа среща", тъй като момчето заминава в чужбина за около 2 години, след което се завръща.

За секса след първа среща младата изпълнителка смята, че ако искаш дългосрочна връзка, не трябва да се прави секс веднага и съветва младите момичета да не лягат веднага с мъжа по когото са луднали. Тита твърди, че вкъщи и на работа е подредено момиче, а хаосът е само в главата й.

Тя обожава графикът й да е натоварен, трудно мързелува и един час е достатъчен на младата дама да релаксира, след което бездействието й доскучава.

Новото й парче "Първа среща" излиза в навечерието преди рожденият й ден, който е на 19 юли. Тогава атрактивната певица от Тутракан ще навърши 20 години.