Тита със собствена серия маратонки

През ключалката
16:48 - 28 Април 2020
7537
Тита със собствена серия маратонки

Тита призна, че ще зарадва своите последователи с лимитирана серия маратонки, които са създадени по нейна концепция. Певицата е избрала името Antilopa, като те ще са налични в 2 различни модела за дамите.

„Много съм доволна, че заедно с целия екип постигнахме това дизайнът да бъде най-близо до мен и моя характер и послание. Antilopa са изключително женствени и носят моя дух и този на хората, които ме харесват – ние сме вечно усмихнати, в движение, умеем да изпълняваме своите отговорности, като винаги се стремим да дадем най-доброто от себе си и едновременно с това да се открояваме. А и всички ме знаят като „Антилопата.“, сподели Тита и допълва, че маратонките ще са налични за продажба от 1 май.

Освен Тита, Боро Първи също вади своя серия маратонки. Той призна, че желанието му било маратонките, които ще носят неговото име да бъдат с характер, каквато е и музиката му. Моделът е многофункционален – „да можеш да седнеш на пейка в парка, да се запознаеш с родителите на гаджето и накрая да отидеш на парти с приятелите си“. „Постигнахме резултат, зад който с радост бих си сложил името. Тази серия е като песента ми - Нещо, ако правим, да го правим като хората“.